lauantai 6. kesäkuuta 2015

Kesän alku





Maanantaina 1.6 -15

Tänään kaunis, mutta sangen kylmä aamu. Kesälomani alkoi ja vielä kirjoitan muutaman sanan tähän blogiini ja sitten vaikenen toviksi. Palaan työpaikalle 29.6, mutta minulle voi lähettää postia yms. en siis katoa maailmasta, vaikka olenkin lomalla.

Uuden päivätoimintakeskuksen tiimoilta uuttaa tiedotettavaa on sen verran, että viimeisimmässä kokouksessaan kunnanhallitus näytti vihreää valoa ko. hankkeelle! Lopullinen päätös tehdään 15. 6 -15 valtuuston kokouksessa (tai kuntapolitiikassa mukana olevana en tiedä, onko mikään päätös koskaan "lopullinen" päätös). Joka tapauksessa tuolloin tehdään joku päätös uuden päivätoimintakeskuksen suhteen, nähtäväksi siis jää.... 

Olen tässä viime aikoina tietysti seurannut myös maan hallituksen muodostumista ja mielenkiinnolla odotan uusia Sote-linjauksia ja että mitä se merkitsee sosiaali- ja erityisesti vanhussektorille. Onko maakuntamalli lopulta niin toimiva kuin luvataan?  Väliportaan hallinto ei ainakaan vähennä byrokratiaa, päinvastoin lisää.... Katsotaan ja kuunnellaan.

Alkukesän vihreys on kiehtovaa. Kohta kukkivat syreenit ja muut, minulle kesä alkoi tänään!

Toivotan kaikille lukijoilleni hyvää keskikesää!

Tässä nostalgista kesämusiikkia:


Raija 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti