torstai 2. heinäkuuta 2015

Voitto kotiin






Tiistaina 23.6 -15 

Tänään Hämeenkyrön Sanomissa julkaistiin juttua valtuuston kokouksesta, jossa myös uudesta päivätoimintakeskuksen remontin aloittamisesta päätettiin. Voit lukea jutun tästä:






Kotipihani kuvia viimeiseltä lomaviikolta:



Siemenestä (terhosta) itse kasvattamani tammi, nyt jo noin 8 -10 metriä korkea.


Orvokeita (lempikukkiani) idän puoleisella keittiön ikkunalla.


-----------------------------------



Torstaina 18.6 -15

Nyt on juhannus lähellä, huomenna vietämme "middsommarenia", joka ei sään puolesta taida helliä, mutta vihreyttä ja valoa riittää jo lähes läpi yön näilläkin leveysasteilla.

 
Nyt minulla on myös hyviä uutisia kerrottavana, nimittäin valtuusto hyväksyi yksimielisesti pykälän, johon sisältyi myös uuden päivätoimintakeskuksen remontin aloittaminen (350 000€) Siljankodin alakertaan! Odotin, että asiasta olisi ollut juttua tämän päivän Hämeenkyrön Sanomissa, mutta taisi kirkkovaltuuston kokous ja Kyröskosken seurakuntatalon kohtalo viedä palstatilaa niin ettei tämä meille tärkeä asia enää mahtunut lehteen.

Uuden päivätoimintakeskuksen osalta ja omalta kohdaltani voin sanoa, että lähes kolmen vuoden työ sai nyt onnistuneen päätöksen, työ, joka alkoi ruutupaperista syksyllä 2012 ja monien neuvottelujen ja kokousten jälkeen sai päätöksen viime maanantaina valtuustossa. 


Seuraava kehitysvaihe uuden päuivätoimintakeskuksen tiimoilta onkin sitten palvelun uudelleen arviointi/kehittäminen ja olenkin tehnyt liiketoimintasuunnitelman juurikin ajatellen kehitysaskelia tästä eteenpäin. Miksemme ottaisi mallia yritysmaailmasta nappaamalla parhaat metodit ja soveltamalla niitä itselle sopiviksi? Näistä kerron myöhemmin lisää...


Hyvää juhannusta kaikille lukijoilleni ja hyvää kesälomaa kellä sellainen alkaa!



T. Raija


Valtuuston pöytäkirjan 15.6.2015 voit käydä lukemassa täältä (sitten kun se sinne ilmestyy 23.6 jälkeen):
http://www.hameenkyro.fi/paatoksenteko/esityslistat-ja-poytakirjat/valtuusto/


Kesämusiikkia aikuiseen makuun, olkaa hyvä:

https://www.youtube.com/watch?v=u2bigf337aU

https://fi.wikipedia.org/wiki/Ella_Fitzgerald#/media/File:Ella_Fitzgerald_1940.jpg



Maanantaina 22.6 -15


Koska nyt vasta on päivä korkeimmillaan (kesäpäivän seisaus oli eilen 21.6 klo. 19.38) lienee paikallaan vielä hetki viipyä keskikesän kuulaassa valossa ja suviyön ihmeellisyydessä.  Paikkakunnallamme on elänyt eräs suviyön tunnelman kirjoittajamestari, joka ei esittelyjä kaipaa ja jonka  ajatuksia on taltioitu mm. moniin elokuviin. Ohessa yksi lyhytelokuva viime vuodelta. Jos ette vielä sitä ole nähnyt, kannattaa klikata, katsoa ja kuunnella:


Siljan suviyö:











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti